Festes

Els moments importants mereixen una festa grossa, digne de recordar.

Amb una discomòbil, i l’espectacle de llums i fum,  faràs saber com n’és d’important l’ocasió, fent-la memorable, ballant i divertint-vos plegats

Les reines d’aquesta categoría són les festes d’aniversari. Les emocions que senten els homenatjats són indescriptibles i memorables. Potser s’esperava un dinar o un sopar… però una festa grossa amb discoteca i tot? Això no passa tant sovint. Així i tot, també hi ha altres menes de festes; de cap d’any amb un grup d’amics, comiats de solter, el company de feina que es jubila, una festa de disfresses o simplement celebrar el retrobament  després de molt temps sense veure-us…tots els motius són vàlids i una excusa boníssima per donar-ho tot a la pista de ball amb la millor música.

Sorpresa original

No dubtis a demanar-nos les cançons que vols compartir amb la família o amics, per fer-ne una celebració especial amb la música que farà vibrar els convidats.

Dj & Lightjokey

Posarem al teu servei els nostres anys d’experiència per crear l’energía ideal per l’aconteixement, així com un equip de so, llum i fum que completarà l’espectacle

Discoteca

Ballareu com si fóssiu a una gran discoteca, amb llums “laser” de colors, boira, i a més, podreu demanar les cançons que us demani el cos en cada moment

Que no acabi la festa

Si quan arriba l’hora resulta que en teniu ganes de més, no us preocupeu, passa sovint. Nosaltres sempre estem disposats a allargar-ho una o dues hores, ja que només acceptem una actuació per dia i estarem disponibles.

Dick Clark

La música es la banda sonora de la vida

Les festes memorables compartides amb amics i familiars formaran part dels vostres records col.lectius.
Converteix la teva festa en una commemoració emotiva, divertida i brillant del fet de reunir-vos, resoldrem els teus dubtes i obtindràs un servei excel.lent.

Podem fer la festes a l'exterior, o ha de ser a l'interior ?

Sí, es pot muntar tant a dins com fora de qualsevol local, mentre hi hagi disponibles un o dos punts de llum. 

S’ha de tenir en compte un mínim de 4 m2 per a l’espai de l’equip de so i llum, més l’espai necessari pels assistents previstos. 

De quants wats de so disposem?

Disposem de 3.600 wats de so propis, que donen una potència i qualitat de so excelent per als esdeveniments de petit i mitjà format.

Només en el cas de grans esdeveniments (per exemple discoteca a un espai més gran que un camp de futbol), us aconsellariem contractar altaveus addicionals.  

Quins estils musicals es poden demanar?

Treballem amb tots els estils musicals i disposem de una discografia de més 50.000 cançons diferents. 

Si al lloc de l’actuació disposem de Wi-fi,  les possibilitats són infinites, (novetats molt recents, petits autors ja siguin locals o estrangers, etc…). 

Quan demano So o Llum, què entra en cada pressupost?

El servei bàsic inclou l’apartat “So”, és a dir,  tot l’equipament necessari per gaudir del millor so així com els nostres serveis professionals durant un màxim de 4 hores.  

Si esculls també l’apartat “Llums”, hi afegirem l’equip d’última generació de llums LEDs, imprescindibles per completar l’ambient de la teva festa. 

És possible allargar l’actuació si volem que la festa no acabi encara?

Sempre estem disposats a allargar l’actuació una o dues hores més, sempre que es retribueixi el cost de l’hora extra. 

Quina experiència teniu en casaments, festes i esdeveniments?

Portem més de 10 anys participant junts en casaments, festes i esdeveniments arreu de tot Catalunya com a equip de Dj’s a la carta, encara que individualment acumulem més de 15 anys de experiència. 

Podem organitzar una festa amb Karaoke?

No podem oferir aquest servei ja que no disposem de l’equip audiovisual necessari per fer una festa amb Karaoke.

No t’ho pensis més
Una festa és molt millor amb la nostra discomòbil .

Demana ara pressupost sense compromís, explica’ns la teva idea i què és el que t’agradaria que sonés en aquest dia tant especial. Nosaltres ens adaptem a les teves necessitats i possibilitats. En menys de 24h sabràs quan et pot costar. I sí, pot costar menys del què et penses..

Demana pressupost sense compromís

5 + 15 =

El servei que ofereixen DJ’s a la Carta és genial. Els vam contractar per una festa d’un grup d’universitaris i el tracte va ser súper fàcil i proper. L’actuació va ser genial, ens van posar tot el que els vam demanar, són molt bons DJ. A més utilitzen equips de molt bona qualitat, tant de llum com de so, així que semblava que estàvem en una discoteca de veritat, però a la mateixa casa de colònies on érem. Els tornarem a contractar l’any que bé seguríssim!

Marina Parés

Noche inolvidable! Contratamos Dj’s a la Carta para una fiesta sorpresa de 40 cumpleaños y lo pasamos genial! Totalmente recomendable coger la opcion de luces, humo y gran sonido! Los invitados alucinaron! 100 % recomendable para cualquier fiesta o evento… Los Dj’s muy pendientes en todo momento de que la fiesta fuera un exito!!!!! Sin duda alguna, para la proxima ocasion contaremos con ellos!!!!

Laura Romero

Contraté djs a la carta para la fiesta de 18 cumpleaños de mi hija. Todo muy profesional. Los recién adultos estuvieron encantados. Ponen la música a gusto del cliente y los efectos lumínicos son espectaculares, como si estuvieras en la discoteca, con lasers, niebla, focos de colores, etc. Sin duda muy recomendable para una fiesta especial e inolvidable. Mi hija no olvidará su fiesta de entrada en la edad adulta.

Virginia Jimenez

DJ’s a la carta Parties

Demanar pressupost

Diga’ns què tens pensat i nosaltres t’ajudem a fer-ho possible. Demana pressupost sense compromís

13 + 2 =