Esdeveniments

Just el que necessites pel teu esdeveniment. un servei professional

L’acompanyament musical és clau per tenir èxit i crear l’ambient que busques i fer que els assistents en guardin un bon record i en facin compliments

Organitzar l’esdeveniment perfecte, sigui un ball, una cerimònia o una revetlla, requereix d’un ambient i uns estils musicals radicalment diferents segons quin sigui el motiu de la celebració. 

Gràcies a la nostra experiència, i a que disposem d’un equip d’última tecnologia, podràs afegir-hi el toc elegant que requereix, o convertir-ho en un ambient festiu i vibrant. Ens ocuparem de tot, de manera que el dia assenyalat simplement gaudeixis de la bona música junt amb la resta d’assistents . 

Experiència

Sabem que un públic divers, intergeneracional, representa un desafiament pel gran ventall d’estils musicals que requereix l’actuació, i ens preocuparem de que tothom gaudeixi de la festa

Tecnologia

Disposem d’equip de so i de llums de tecnologia LED d’última generació, un canó de fum per afegir-hi més efectes,  i un micròfon sense cables de llarga distància

Selecció

Indica’ns quin creus que és l’acompanyament musical més escaient per l’esdeveniment, i triarem la música i cançons més adequades per fer-ne un èxit

Peticions

Sempre estem oberts a complaure al públic amb les peticions que ens puguin fer, però tu decideixes si podem acceptar-les o no durant la celebració

David Byrne

A la música no li cal traducció

Un públic divers requereix el llenguatge universal que ens proporciona la música. Només cal sentir-la, cantar-la i ballar-la.

Fes el teu esdeveniment ben especial, ja sigui modest o gran, resoldrem els teus dubtes i obtindràs un servei excel.lent.

Quin tipus de esdeveniments feu?

Entre d’altres, hem participat a presentacions de clubs de futbol, Festes Majors, sonoritzar sessions d’activitats esportives dirigides per a esdeveniments solidaris, etc.. i fins i tot hem fet rues a sobre del remolc d’un tractor. 

Treballeu amb ajuntaments?

Sí, treballem amb Ajuntaments, associacions, restaurants, i tothom que vulgui muntar un bon esdeveniment. 

Feu esdeveniments a tota la peninsula?

No, nomes ens desplacem per Catalunya 

Esteu disponibles per a grans esdeveniments?

Sí. Disposem de discomòvil fins a 3.600 wats de so, però estem en contacte amb diferents proveïdors de material de lloguer per poder ampliar-los fins el necessari pel vostre esdeveniment. 

Feu sonoritzacions de grups de musica?

Nosaltres no fem sonoritzacions de grups musicals però us podem posar amb contacte amb tècnics de so.

No t’ho pensis més

Crear un esdeveniment amb nosaltres és molt més fàcil .

Demana ara pressupost sense compromís, explican’s la teva idea i què és el que t’agradaria que sonés en aquest dia tant especial. Nosaltres ens adaptem a les teves necessitats i possibilitats. En menys de 24h sabràs quan et pot costar. I sí, pot costar menys del què et penses.

Demana pressupost sense compromís

1 + 2 =

Desde hace 3 años amenizan musicalmente nuestro evento de empresa en el Circuit de Catalunya. Estamos realmente encantados de trabajar con ellos: son muy formales, saben elegir muy bien la música y siempre con una sonrisa. Muchas gracias.

Dolores Lozano

Freudenberg Sealing Technologies

DJ’s a la carta Events

Demanar pressupost

Diga’ns què tens pensat i nosaltres t’ajudem a fer-ho possible. Demana pressupost sense compromís

15 + 7 =